Veelgestelde vragen


Ik wil mijn aanmelding wijzigen
Wilt  u uw aanmelding wijzigen? Stuur een e-mail naar info@stimulansz.nl. Vermeld hierin de training waarvoor u zich hebt aangemeld en de wijziging die u wilt laten doorvoeren. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.

Ik wil mijn aanmelding annuleren
Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan kan een collega uw plaats innemen. U kunt deze of andere wijzigingen eenvoudig doorgeven via info@stimulansz.nl.
Annuleren van uw aanmelding kan natuurlijk. Kosteloze annulering van uw deelname is mogelijk tot 20 werkdagen voorafgaande aan de datum van de bijeenkomst. Bij annulering na dit tijdstip worden kosten in rekening gebracht. Indien uw deelname gratis is, geldt dit uiteraard niet. Zie voor de volledige informatie onze leveringsvoorwaarden.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt
Stuur een e-mail naar webmaster@stimulansz.nl. Wij sturen u dan op korte termijn nieuwe inloggegevens toe.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Klik op Log in in het menu. Klik vervolgens op Wachtwoord opvragen. Vul uw Gebruikersnaam in en klik op de knop Aanvragen. Bij invoer van een geldige gebruikersnaam ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail met verdere instructies. Controleer uw e-mail en volg de stappen in het bericht.
Hebt u geen e-mailbericht ontvangen? Controleer zorgvuldig de gebruikersnaam die u invult. Als de problemen blijven bestaan, stuur dan een e-mail naar webmaster@stimulansz.nl om uw e-mailadres te controleren.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten
Stuur een e-mail naar webmaster@stimulansz.nl. We sturen u binnen maximaal 2 werkdagen uw gebruikersnaam toe.

Ik heb (nog) geen inloggegevens
Bent u (nog) niet in het bezit van inloggegevens dan kunt u zich gewoon aanmelden voor een evenement. Vul hiervoor het inschrijfformulier in. Wij zullen uw aanmelding zo snel mogelijk verwerken. Hier krijgt u uiteraard bericht van. Daarnaast zorgen we ervoor dat u op korte termijn ook inloggegevens krijgt toegestuurd, zodat u een volgende keer wel kunt inloggen. Uiteraard kunt u ook meteen inloggegevens bij ons aanvragen.

Ik heb een ander e-mailadres
Is uw e-mailadres veranderd, geef het aan ons door. Wij passen uw gegevens aan, zodat alle informatie voortaan weer op het juiste e-mailadres wordt bezorgd.

Ik ben niet meer werkzaam bij deze organisatie
Uw gebruikersaccount is gekoppeld aan uw huidige werkgever zoals die bij ons bekend is. Bent u daar niet meer werkzaam, laat het ons weten. Dan passen wij uw gegevens daarop aan.

Bereikbaarheid Stimulansz
Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 030- 298 2800.
U kunt ook een e-mail sturen naar info@stimulansz.nl
Wij beantwoorden uw bericht binnen 2 werkdagen.

Bezoekadres
Koningin Wilhelminalaan 5  
3527 LA  Utrecht   

Postadres
Postbus 2758
3500 GT Utrecht